Mijnautofolders.nl
De plek voor Autoliefhebbers en folderverzamelaars
 
 
Home |Contact | Voorwaarden | Info | Links
 

Voorwaarden


Wanneer je een folder wilt kopen, of ruilen, of gewoon informatie wilt hebben stuur mij dan een e-mail met de betreffende folder(s) en een bod naar marcel@mijnautofolders.nl, of vul het contactformulier in.

Versturen
De folders worden verstuurd via de PostNL, de verzending komt dan bijna altijd de volgende dag aan. Ik stuur de desbetreffende folder zo snel mogelijk op als ik de ruilbrochure heb ontvangen, of het bedrag op mijn rekening heb staan. De folder kan ook eventueel worden afgehaald in Hoevelaken. Wanneer ik de folder moet versturen, zal ik er altijd voor zorgen dat de folder stevig wordt verpakt, zodat hij in goede staat aankomt. De verzendkosten (kosten postzegels) zijn voor de koper.

Ophalen
Je mag de brochure ook komen ophalen, en het liefst in een mooie (toekomstige) klassieker. Ik heb al verschillende mooie autoís voor de deur gehad, zoals een Lotus Elan, Aston Martin V8 Vantage, CitroŽn DS, Hummer H2, BMW Z4, Porsche 911 Carrera en laatst kwam iemand een folder ophalen in (mijn favoriet) een Porsche 356 C Coupe.

Brochure 356C


Aston Martin V8 Vantage


Porsche Cayman S


MGB GT Coupe


Porsche 911 Carrera 3.2 coupe


Porsche 997 Carrera 4S


Porsche Carerra 993


Burton


Mercedes 500 SL


Porsche Boxster


Porsche 968


Renault 16


Mercedes SLK 200
Copyright © 2006 Mijnautofolders.nl